Hoe werkt de Power BI connector voor Twinfield?

De Power BI connector voor Twinfield maakt het mogelijk om gemakkelijk alle gegevens te gebruiken voor Business Intelligence rapportages zoals Power BI of Tableau. De database wordt automatisch dagelijks vernieuwd met de nieuwste gegevens van het Twinfield-account. 

De gegevens worden via een API in gestructureerde tabellen in een SQL-database geplaatst. Hierop kunt u uw Business Intelligence tool aansluiten en direct aan de slag gaan met de gegevens. We hebben ook een standaard Power BI-dashboard voor u beschikbaar waarmee u direct uw Twinfield-account kunt analyseren.

Vraag ons informatiepakket aan!
Totaal_overzicht_marketing

Wat zijn de mogelijkheden?

Wat zijn de mogelijkheden van Power BI en Twinfield

De power BI connector verzamelt alle data vanuit Twinfield. Met deze data zijn uitgebreide analysemogelijkheden beschikbaar. De analyses die bijvoorbeeld met data uit Twinfield kunnen worden gemaakt zijn: 

–> Debiteuren en crediteuren

–> Omzet vorig jaar vs omzet dit jaar

–> Overzicht inkoop- en verkoopfacturen

 

Verder kun je ook andere databronnen toevoegen om zo een datawarehouse te creëren. Hierdoor kun je data combineren en inzichten creëren vanuit meerdere systemen binnen één dashboard. Denk aan data uit social media, e-mail marketing, e-commerce en CRM.

Wij regelen alles voor je!

Wat doet de Power BI connector met Twinfield?

We zetten een SQL database klaar en koppelen de gewenste systemen met behulp van onze connectoren. Deze connectoren zorgen ervoor dat er iedere dag nieuwe data in een database terecht komt via een API. De database is eenvoudig te benaderen waardoor je geen technische kennis hebt om met de Power BI connector aan de slag te gaan en te beginnen met het visualiseren van  belangrijke KPI’s en cijfers. 

 

We hebben ook voorgebouwde Power BI dashboards voor je klaarliggen. Deze zijn kant-en-klaar zodat je meteen kan beginnen met monitoren en analyseren. De dashboards bestaan uit diverse niveaus waarmee KPI’s inzichtelijk worden gemaakt maar ook operationele cijfers beschikbaar komen. 

Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met Twinfield?

Het is mogelijk om direct te starten en gebruik te maken van data. De voorgebouwde Power BI connectoren en dashboards brengen structuur in jouw bedrijf. 

Dat heeft 5 voordelen waarvan je iedere dag weer de vruchten kunt plukken: 

  1. Data centraal én gestructureerd te benaderen
  2. Iedere dag de nieuwste data beschikbaar 
  3. Direct mogelijkheden om KPI’s te monitoren en analyseren 
  4. Eenvoudig om databronnen te combineren 
  5. Start met data gedreven werken 
Vraag ons informatiepakket aan!
Power BI connector voor Facebook Ads