Verzamel automatisch iedere dag alle data van jouw Shopify winkel!

Tadá, onze standaard connector voor jouw Shopify winkel

Onze standaard connector zorgt ervoor dat alle data van jouw Shopify winkel eenvoudig kan worden ingeladen in jouw Business Intelligence tool (zoals Power BI of Tableau). Iedere dag verversen we automatisch de database met de nieuwste gegevens vanuit jouw Shopify winkel.

De data komt terecht in gestructureerde tabellen in een SQL-database in de cloud die wij voor je beheren. Je kan hierop jouw Business Intelligence tool aansluiten en meteen aan de slag gaan met de data. We hebben ook een standaard Power BI dashboard voor je klaarliggen waarmee je meteen jouw Shopify winkel kunt analyseren.

Wat zijn de mogelijkheden?

De mogelijkheden

Door onze standaard connector wordt het mogelijk om de data vanuit jouw Shopify winkel geautomatiseerd op te halen en te verversen. Hierdoor kun je eenvoudig analyses maken die automatisch dagelijks ververst worden om data gedreven te werk te gaan.

De historische data staat centraal in een SQL-database waardoor je niet meer met allerlei Excel-bestanden aan de slag hoeft. Verder kunnen we ook andere databronnen toevoegen om zo een data warehouse te creëren. Hierdoor kun je data combineren en inzichten creëren vanuit meerdere systemen binnen één dashboard. Denk bijvoorbeeld aan data combineren uit Social Media, Ads, Google Analytics, e-commerce, CRM & servicesystemen.

Wij regelen alles voor je!

Hoe werkt het?

We zetten een database voor je klaar in onze omgeving en koppelen jouw gewenste systemen met behulp van onze connectoren. Deze connectoren zorgen dat er iedere dag nieuwe data in jouw database komt. Je kunt vervolgens verbinden met de database met jouw gewenste BI-tool zoals Power BI of Tableau. Binnen jouw BI-tool kun je aan de slag met de data en beginnen met visualiseren van jouw belangrijkste KPI’s en cijfers.

We hebben ook voorgebouwde Power BI dashboards voor je klaarliggen. Deze sluiten we aan op jouw data en je kan meteen beginnen met monitoren en analyseren.

Kijk hieronder voor de details.

Tadá, ons standaard dashboard

Heb je geen tijd om zelf een dashboard te bouwen? Je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden! Naast de data die we voor je klaar zetten met onze connectoren, kunnen we deze data ook direct aansluiten op ons voorgebouwde dashboard. Hierdoor kun jij direct de belangrijkste KPI’s én cijfers analyseren met jouw team.

Denk aan het meten van leads, omzet, verkochte producten, retouren en nog veel meer!

We laten je natuurlijk graag in een demo zien wat je allemaal met dit dashboard kan.

Voordelen

Wij zorgen voor een eenvoudige instap in de wereld van data door onze voorgebouwde connectoren en dashboards. We brengen structuur in jouw bedrijf door de data centraal én gestructureerd op te slaan en zorgen dat je iedere dag de nieuwste gegevens beschikbaar hebt.

Begin direct met het monitoren en analyseren van jouw belangrijkste KPI’s en stimuleer data gedrevenheid binnen jouw bedrijf. Bouw verder aan een slimmere organisatie en zorg dat je meegaat met de toekomst. Data zit in ons DNA!

Ben je al benieuwd naar de mogelijkheden? Wij laten je graag de wonderen van data zien! vraag een gratis demo of offerte aan.

Demo of offerte aanvragen
StandaardenVoordelen