Power BI connector voor Hubspot

De Power BI connector voor Hubspot maakt het mogelijk om gemakkelijk alle gegevens te gebruiken voor Business Intelligence rapportages zoals Power BI of Tableau. De database wordt automatisch dagelijks vernieuwd met de nieuwste gegevens van het Hubspot-account. De gegevens worden via een API in gestructureerde tabellen in een SQL-database geplaatst. Hierop kunt u uw Business Intelligence tool aansluiten en direct aan de slag gaan met de gegevens. We hebben ook een standaard Power BI-dashboard voor u beschikbaar waarmee u direct uw Hubspot-account kunt analyseren.

Vraag ons informatiepakket aan!
Totaal_overzicht_marketing

Wat zijn de mogelijkheden?

Wat zijn de mogelijkheden van Power BI en Hubspot?

De power BI connector verzamelt alle data vanuit Hubspot. Met deze data zijn uitgebreide analysemogelijkheden beschikbaar. De analyses die bijvoorbeeld met data uit Hubspot kunnen worden gemaakt zijn:

 

 • –> Impressies, clicks en kosten
 • –> Prestaties van campagnes
 • –> KPI’s zoals CPC, CTR en CPM

 

Verder kun je ook andere databronnen toevoegen om zo een  te creëren. Hierdoor kun je data combineren en inzichten creëren vanuit meerdere systemen binnen één dashboard. Denk aan data uit social media, Google Analytics, e-commerce en CRM

Wij regelen alles voor je!

Wat doet de Power BI connector met Hubspot?

We zetten een SQL database klaar en koppelen de gewenste systemen met behulp van onze connectoren. Deze connectoren zorgen ervoor dat er iedere dag nieuwe data in een database terecht komt via een API. De database is eenvoudig te benaderen waardoor je geen technische kennis hebt om met de Power BI connector aan de slag te gaan en te beginnen met het visualiseren van  belangrijke KPI’s en cijfers.

 

We hebben ook voorgebouwde Power BI dashboards voor je klaarliggen. Deze zijn kant-en-klaar zodat je meteen kan beginnen met monitoren en analyseren. De dashboards bestaan uit diverse niveaus waarmee KPI’s inzichtelijk worden gemaakt maar ook operationele cijfers beschikbaar komen.

 

Wat zijn de voordelen van een Power koppeling met Hubspot?

Het is mogelijk om direct te starten en gebruik te maken van data. De voorgebouwde Power BI connectoren en dashboards brengen structuur in jouw bedrijf. Dat heeft 5 voordelen waarvan je iedere dag weer de vruchten kunt plukken:

  1. Data centraal én gestructureerd te benaderen
  2. Iedere dag de nieuwste data beschikbaar
  3. Direct mogelijkheden om KPI’s te monitoren en analyseren
  4. Eenvoudig om databronnen te combineren
  5. Start met data gedreven werken
Start met een gratis proefperiode