Power BI connector nodig?

Gebruik de connectoren voor Power BI van TADA en ga aan de slag met het ontwikkelen van eigen dashboards in Power BI.

Bij TADA werken we iedere dag keihard aan nieuwe connectoren!

Staat jouw systeem er niet bij?

Geen zorgen! Er zijn tegenwoordig duizenden systemen op de markt waar waardevolle data uit komt. Bij TADA hebben we de kennis in huis om óók deze systemen voor je te koppelen.

Misschien zijn we op dit moment wel bezig met het systeem waar jij nu aan denkt. Hieronder kun je contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken!

Koppel je systemen via connectoren & dashboards

De connectoren van TADA zorgen ervoor data eenvoudig  wordt verzameld en gestructureerd opgeslagen. Met deze connectoren haal je eenvoudig de data op naar een Business Intelligence tool zoals Power BI, Tableau of Qlik. Nog makkelijker is het om gebruik te maken van de standaarddashboards waardoor je data meteen wordt gevisualiseerd. Start dus meteen met het monitoren & analyseren van jouw belangrijkste data en maak beslissingen op basis van feiten!

Hieronder kun je een selectie vinden van systemen die wij direct voor je kunnen aansluiten en vraag direct een proefperiode aan.

Meer informatie
StandaardenVoordelen

Meer weten over onze connectoren & dashboards?

Onze connectoren & dashboards zorgen voor een eenvoudige instap in data gedreven werken. We sluiten ze in korte tijd voor je aan, waardoor je direct aan de slag kan met meten en analyseren.

Je kan ook meerdere bronnen koppelen en zo een data warehouse creëren. Hierdoor kun je data uit al je systemen centraal opslaan en gebruiken voor gecombineerde inzichten in rapportages.

We vertellen je graag meer over wat onze standaard connectoren & dashboards voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier.

Contactformulier
Tada - TeamsBackground_03