Iets over TADA en het team.

Wij zijn TADA

Zoals je misschien al hebt gezien lijkt TADA op DATA. Als je de letters eenvoudig herschikt dan staat er ook DATA. Zo kijken wij ook tegen ons vakgebied aan. Je verzamelt de juiste data, organiseert en structureert deze en tadá! Informatie die je kan gebruiken om de juiste beslissingen te nemen.

TADA is een bedrijf waar specialisten zitten met vele jaren kennis aan Marketing, Sales & Service in combinatie met Data Science. TADA is ontstaan vanuit een interesse voor meten en weten op het gebied van klantreizen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in Data Science technieken zoals Business Intelligence, Process Mining en Machine Learning.

Een data gedreven organisatie is een samenspel tussen systemen, processen, analytics & mensen. Organisaties die een eenheid kunnen creëren tussen deze vier variabelen zijn in staat om waarde te vinden en te kapitaliseren.

Verbeteringen creëer je door data-analyse aangevuld met kennis en ervaring.

Managing Director

Jos-Cup

Jos Cup

“Sinds het begin van mijn carrière ben ik al bevlogen in het meten van marketing- en salesactiviteiten. De waarde die organisaties hieruit halen wordt steeds groter omdat systemen toegankelijker worden en de opslag van data goedkoper. Met TADA wil ik mijn passie voor het transformeren van data naar informatie overbrengen en mensen inspireren en helpen om zelf oplossingen voor datavraagstukken te ontdekken!”

Bekijk LinkedIn

De juiste data is de meest waardevolle asset voor bedrijven die naar de toekomst kijken.

Data Engineer & Data Scientist

Niels-Deckers

Niels Deckers

“Ik ben Niels Deckers en specialiseer me in alles wat met data te maken heeft. Van het verzamelen en visualiseren van data uit grote systemen tot aan het voorspellen ermee. Er is heel veel mogelijk met allerlei data science technieken tegenwoordig. Overal zit data en de toepassingen die je ermee bouwt kunnen zeer divers en waardevol zijn, dat maakt dit vakgebied zo leuk!”

Bekijk LinkedIn

Datastromen op de juiste manier organiseren en structureren is goud waard.

Information Management Specialist

Daan-Weijs

Daan Weijs

“Na mijn HBO ICT & Business ben ik de master Information Management gaan volgen aan Tilburg University. Hier heb ik geleerd om een brug te slaan tussen IT en de business en daar ligt mijn passie. Door deze twee vakgebieden te verbinden zorg je ervoor dat elke medewerker op het juiste moment toegang heeft tot de juiste data; daar ontstaat de business waarde!”

Bekijk LinkedIn

AI & Machine Learning is the future. I can't wait to learn even more about it!

Intern Data & Machine Learning

TomaKrastanov

Toma Krastanov

“Hi, my name is Toma Krastanov and i’m a third year ICT & Technology student with a specialization in AI. In my internship I will do research on how TADA can use Machine Learning in order to improve their Customer Journey data solutions! I can’t wait to learn more about how data is used in real companies and how I can use Machine Learning to add value!”

Bekijk LinkedIn