Bekijk wat we hebben gedaan voor onze geweldige klanten!

Klantcases

Hieronder vind je een aantal klantcases waarin voorbeelden staan van het werk dat we doen. Alles wat we doen heeft met data te maken, dat is onze passie en dat zit in ons DNA!

Referenties én cases

Aedes

TADA heeft voor Aedes een Marketing en Customer Journey dashboard in Power BI ontwikkeld. Met deze dashboards kan Aedes haar Marketing monitoren en campagnes samen met de Customer Journey verbeteren!

TADA heeft Aedes geholpen met Marketing & Customer Journey dashboards in Power BI…

Vogel's Products

TADA heeft Vogel’s Products geholpen met de databeheer en andere Business Intelligence gerelateerde taken. Daarnaast heeft TADA voor de afdeling Marketing & Communicatie een Customer Journey Dashboard en voor Sourcing & Supply Chain een Supplier Rating Dashboard ontwikkeld.

TADA heeft Vogel’s Products geholpen met databeheer en diverse rapportages binnen Marketing, Sales & Supply Chain…

Morres & Company

TADA heeft voor Morres & Company diverse rapportages gebouwd die worden gebruikt voor het verbeteren van de interne organisatie en een standaard marketing rapport dat kan worden uitgedraaid voor al haar klanten.

TADA heeft voor Morres & Company diverse rapportages gebouwd die worden gebruikt voor het verbeteren van de interne organisatie…

Euramax Coated Products

TADA heeft Euramax geholpen bij het migreren van de BI-omgeving. Hierbij zijn rapportages van alle afdelingen van het bedrijf naar SAS viya gemigreerd. Daarnaast heeft TADA ook gebouwd aan een Process Mining project voor het Order-to-Delivery proces.

TADA heeft Euramax geholpen bij het migreren van de BI-omgeving en Process Mining…

Bouwend Nederland

TADA heeft Bouwend Nederland geholpen bij het opstarten van data-management. Op basis van bestaande systemen, processen en doelstellingen zijn diverse rapportages en dashboards gebouwd die worden gebruikt om meer inzicht te krijgen in de leden.

TADA heeft Bouwend Nederland geholpen bij het opstarten van data-management. Op basis van bestaande systemen, processen en…

Enkele logo's van onze geweldige klanten…

tadalogo
EuramaxLogo
VogelsLogo
AedesLogo
Bisnissalarislogo
DZlogo
BNLlogo