Bekijk ons werk waar we trots op zijn voor onze geweldige klanten!

Klantcases: Een blik op ons werk

In de complexe wereld van cijfers en grafieken vinden wij onze weg als geen ander. Elk van deze klantcases illustreert onze toewijding aan het ontleden, begrijpen en toepassen van data om de doelen van onze klanten te realiseren. Het is niet slechts een aspect van wat we doen – het is de kern van onze expertise. Duik in deze verhalen en ontdek hoe onze passie voor het bouwen met data zichtbare veranderingen en concrete resultaten oplevert voor bedrijven zoals dat van u. Welkom in onze wereld van data-gedreven besluitvorming!

Unibouw – Een cloud data warehouse & management dashboard

Voor Unibouw, bouwspecialist in hoogwaardige bedrijfshuisvesting, hebben we een cloud data warehouse en Power BI management dashboard gerealiseerd.

Jeroen Verbakel, directeur en oprichter van Unibouw:

“Dit is echt geweldig! Eindelijk een dashboard wat ik ook echt iedere week gebruik. Perfect ook om intern de resultaten van alle afdelingen te bespreken in ons MT-overleg en om de individuele projecten te kunnen controleren en sturen waar nodig.”

Pim Bexkens, informatiemanager van Unibouw:

“Ik ben heel tevreden over hoe TADA bij ons te werk is gegaan, ze nemen je mee in alles wat ze doen en zorgen voor een goed werkend eindresultaat. We gaan nog verder aan onze data-gedreven organisatie bouwen samen met TADA.”

Lees klantcase
UnibouwBanner

Aedes – Inzicht in de impact van content op alle communicatiekanalen

Voor Aedes de branchevereniging van woningcorporaties, hebben we alle data van de communicatie afdeling in een Data Warehouse opgeslagen en deze data gevisualiseerd in geavanceerde Power BI dashboards.

Jolanda Maas, Manager Communicatie van Aedes:

“Data beginnen steeds meer te leven op onze afdeling door de beschikking van alle data in één dashboard. Resultaten van campagnes via meerdere kanalen worden gecombineerd en in kaart gebracht, waardoor medewerkers van communicatie ook echt zien welke impact hun content heeft. Daardoor leeft het steeds meer op onze afdeling. Het is heel mooi dat we iedere dag nieuwe informatie uit de dashboards kunnen halen. Er ontstaan hierdoor steeds meer mogelijkheden en TADA helpt en (stimu)leert ons ook om hiermee te werken !”

Lees klantcase
aedes vlag

4DR Studios – Inzicht in de impact van content op alle marketingkanalen

Voor 4DR Studios (specialist in VR, AR & metaverse) hebben we onze standaard dashboards geïmplementeerd voor LinkedIn, Google Ads, Google Search Console en Google Analytics 4. Binnen slechts één dag beschikte 4DR over een geïntegreerd dashboard dat inzicht gaf in alle marketingkanalen via een BI-platform in Power BI.

Alex van Happen, Sales & Marketing Manager van 4DR Studios:

“Dankzij het dashboard hebben we nu een helder beeld van onze waardevolle data. We kunnen direct zien welke impact onze communicatie-inspanningen hebben. Het helpt ons te begrijpen wat effectief is en waar verbeteringen mogelijk zijn. Terwijl het dashboard blijft evolueren, staat TADA ons bij en moedigt ons aan om het potentieel ervan volledig te benutten.”

Lees klantcase
4DR studios klantcase

Een paar van onze geweldige klanten…

BNLlogo
VogelsLogo
AedesLogo
EuramaxLogo
DZlogo
Bisnissalarislogo

TADA – Inspiring data solutions.

Data gedreven werken willen we allemaal en dat is ook mogelijk. Wanneer je de beschikking hebt over meerdere databronnen dan kun je al snel aan de slag met het creëren van inzichten. Wil je meer weten? neem dan contact met ons op.

Contact