Wij geloven dat data leuker en waardevoller is wanneer je dit tot leven brengt en een gevoel geeft, waardoor organisaties en hun medewerkers meer focus, resultaat en energie halen uit hun werk.

Wij zijn de eerste stap naar een data-gedreven organisatie

Is het je al opgevallen? Als je de twee lettergrepen van TADA verwisselt dan staat er DATA. Wij zien een wereld vol mogelijkheden, en nemen klanten daar graag in mee. Door op een laagdrempeligernmanier te laten zien hoe eindeloos de mogelijkheden van data zijn, zorgen we dat ze het snappen, het gaan toepassen, en het misschien zelfs een beetje leuk gaan vinden. We zijn meer dan data-experts, wij zien onszelf ook als coaches en inspirators met veel ervaring en een gecommitteerde passie voor ons vak. We werken niet voor, maar met onze klanten. We willen samen met onze klanten (blijven) sparren om te kijken waar de stip aan de horizon ligt, en hoe we daar doelgericht gaan komen. Wij sturen bij waar nodig en durven te vertellen waar het beter kan, of soms zelfs moet. We verrassen ze met wat ze zelf kunnen.

Ons optimisme werkt aanstekelijk.

Wij denken niet in problemen maar in kansen. En die zien we, overal en bij elke klant. Op het moment dat de klant ook ziet wat we kunnen doen met data, ontstaat er een uniek moment: tada! En daar krijgen wij ontzettend veel energie van.rnrnWij helpen organisaties met de optimalisatie van hun bedrijfsprocessen door het inzetten van Data Science technieken. Wij inspireren organisaties en medewerkers om de waardevolle data die door hun organisatie stroomt te herkennen en te gebruiken.rnrnWe willen samen met de klant vooruit en zijn daarin verassend optimistisch, we zijn daarbij gedreven aanpakkers. Welkom bij TADA – Inspiring data solutions.rnrn 

Tada - TeamsBackground_03

Wij zorgen altijd voor tevreden klanten.

VogelsLogo
AedesLogo
BNLlogo
EuramaxLogo
DZlogo
Bisnissalarislogo
Marketing | Sales | Service | Finance | HR | Inkoop | Supply Chain | R&D | Data zit overal, zet het in!

Iedere organisatie beschikt over meerdere databronnen.

Welke systemen gebruik jij binnen je organisatie? De data in systemen vormen de basis om data-gedreven aan de slag te gaan.rnrnEerst verzamelen we de juiste data, dit transformeren we naar het gewenste data model, vervolgens visualiseren we de data om hier inzichten uit te kunnen halen.rnrnDe inzichten kunnen worden gebruikt in de bedrijfsvoering om te sturen op basis van feiten. Creëer een data gedreven cultuur en maak je organisatie slimmer!

Connectoren & Dashboards

Door onze voorgebouwde standaard connectoren en dashboards wordt het eenvoudig om met data aan de slag te gaan. Wij sluiten jouw systemen direct aan! Meer weten over onze standaarden?
Bekijk dienst

Huur een van onze data analisten in.

Heb je extra handjes nodig bij de bouw van jouw data-gedreven organisatie? Huur bij ons een deskundige data analist in met veel passie voor zijn werk. Meer weten over de mogelijkheden?
Bekijk dienst

Customer Journey Analytics

Hoe ervaart een klant jouw product of dienst? Met behulp van ‘Customer Journey Analytics’ maken we alle contactpunten inzichtelijk. Meer weten over betere Marketing, Sales & Service?
Bekijk dienst

Power BI Dashboards

Business Intelligence is tegenwoordig de nieuwe maatstaf voor een data gedreven organisatie. Wij zorgen ervoor dat afdelingen de juiste KPI’s en inzichten krijgen om zaken te kunnen monitoren en analyseren. Meer weten?
Bekijk dienst

Data Warehousing

Data warehousing combineert data uit verschillende bronsystemen en creëert een ‘single source of truth’ die de basis vormt voor organisatie-brede analyses en rapportages. Verzamel al je data op één centraal punt. Meer weten?
Bekijk dienst

Process Mining

Processen zitten overal en vormen de bouwstenen voor een goede bedrijfsvoering. Met ‘Process Mining’ maken we een proces inzichtelijk op basis van data. Meer weten over deze relatief nieuwe data science techniek?
Bekijk dienst

TADA – Inspiring data solutions.

Data gedreven werken willen we allemaal en dat is ook mogelijk. Wanneer je de beschikking hebt over meerdere databronnen dan kun je al snel aan de slag met het creëren van inzichten. Wil je meer weten? neem dan contact met ons op.

Contact