Het Sales Dashboard in Power BI geeft inzicht in de prestaties van verkoopkansen en verhoogt daarmee het succes van salesactiviteiten

De mogelijkheden van het Sales Dashboard in Power BI

Bedrijven die data gedreven sales toepassen zijn in staat om verkoopkansen en potentiele klanten beter te beheren en van dienst te zijn en laten als gevolg daarvan hogere omzetten zien. En ieder bedrijf kan starten met het gebruiken van data ongeacht de digitale volwassenheid en beschikbaarheid van data-analisten.

Een dashboard in Power BI

Het Sales Dashboard visualiseert standaard de belangrijkste informatie zoals verkoopkansen, potentiele klanten en omzet per medewerker. Het dashboard maakt gebruik van een directe koppeling en heeft als voordeel dat alle informatie compleet wordt gevisualiseerd. Daarnaast zijn alle visualisaties interactief waardoor je als sales manager of accountant eenvoudig zelf analyses kan maken.

Download Leaflet Dashboard Sales

Download PDF bestand

Dashbboard Sales & Pricing

Het Marketing dashboard maakt gebruik van Google Analytics

Salesforce
Microsoft Azure

Demonstratie Sales Dashboard

Het Sales dashboard in Power BI biedt diverse mogelijkheden. Ben je benieuwd op welke manier jouw organisatie data gedreven kan werken met behulp van het dashboard? Vraag dan een demonstratie aan. In slechts 20 minuten demonstreren wij een standaardrapportage die aansluit op jouw wensen.

Contact dashboard sales
1920 x 1080 - Vrouwstoel