Het Pricing Dashboard in Power BI geeft inzicht in het prijsbeleid van jouw organisatie en vergroot daarmee de kans op succes

De mogelijkheden van het Pricing Dashboard in Power BI

Bedrijven die data gedreven pricing toepassen zijn in staat om prijsstijgingen en -dalingen tijdig te signaleren en daarmee de verkoopkansen van het eigen product portfolio te optimaliseren. En ieder bedrijf kan starten met het gebruiken van data ongeacht de digitale volwassenheid en beschikbaarheid van data-analisten.

Een Dashboard in PowerBI

Het Sales & Pricing Dashboard visualiseert standaard de belangrijkste informatie zoals prijsstijgingen, out of stock en aantal veranderingen per dag. Het dashboard maakt gebruik van een directe koppeling en heeft als voordeel dat alle informatie compleet wordt gevisualiseerd. Daarnaast zijn alle visualisaties interactief waardoor je als sales manager of accountant eenvoudig zelf analyses kan maken.

Dashbboard Sales & Pricing

Het Pricing dashboard maakt gebruik van Shopping Scraper

ShoppingResult

Demonstratie Pricing Dashboard

Het Pricing dashboard in Power BI biedt diverse mogelijkheden. Ben je benieuwd op welke manier jouw organisatie data gedreven kan werken met behulp van het dashboard? Vraag dan een demonstratie aan. In slechts 20 minuten demonstreren wij een standaardrapportage die aansluit op jouw wensen.

Plan afspraak
1920 x 1080 - Vrouwstoel