Een dashboard in Power BI

In Power BI kun je data in verschillende vormen visualiseren. Wil je bijvoorbeeld monitoren of je een doel aan het halen bent? dan gebruik je een KPI (key performance indicator). Wil je een trend zien? dan gebruik je een bar of line chart. Bij TADA zijn we iedere dag bezig met het bouwen van eenvoudig leesbare dashboards waarmee de juiste informatie wordt gepresenteerd op het juiste moment.

Wil je ook een dashboard voor jouw organisatie? Wij hebben voor iedere afdeling een dashboards waarmee je direct kan beginnen.

Dashboard Marketing
Dashboarding as a Service
Dashboards in Power BI geven direct inzicht in jouw processen en klanten. Met dit inzicht kun je knelpunten gemakkelijk opsporen!

De mogelijkheden van dashboards in Power BI

Starten met het opzetten van dashboards in Power BI is eenvoudig. We beginnen altijd met het in kaart brengen van de verschillende databronnen en informatiebehoeften. Op basis hiervan stellen we requirements op en bouwen we een datamodel. Vervolgens visualiseren we de informatie die jouw bedrijf nodig heeft om meer inzicht te krijgen en data gedreven te gaan werken!

Voorbeelden van databronnen die TADA voor je koppelt

Social media systemen
GoogleAnalytics
CRM-systemen
e-mail marketing systemen
review systemen
Social Media | Ads | Google Analytics | CRM | ERP | Customer Support | Reviews | Nog veel meer!

Koppel alle databronnen in één rapportage

De databronnen die binnen de organisatie worden gebruikt vormen de basis van de dashboards. Power BI is een gebruiksvriendelijke tool die data transformeert naar bruikbare informatie. Data uit CRM, marketingsystemen, servicecontacten en ERP-systemen geven gecombineerd inzichten die de organisatie veel waarde kunnen bieden.

TADA kijkt ook altijd naar de mogelijkheden om dataverversing te automatiseren. Hiermee kun je dagelijks en in sommige gevallen zelfs real-time de nieuwste informatie bekijken!

Demonstratie Power BI Dashboards

De dashboards in Power BI hebben te veel mogelijkheden om op een pagina te presenteren. Ben je benieuwd welke onderdelen jouw organisatie verder helpen of welke databronnen gekoppeld kunnen worden? Vraag dan een demonstratie aan. In slechts 20 minuten demonstreren wij een standaardrapportage die aansluit op jouw wensen.

Plan afspraak
1920 x 1080 - Vrouwstoel