Real-time data in een Power BI dashboard sales

Het dashboard sales maakt gebruik van een directe koppeling met systemen zoals Salesforce, MicrosoftDynamics CRM of Gripp en heeft als voordeel dat alle informatie compleet wordt gevisualiseerd. Daarnaast zijn alle visualisaties interactief waardoor je als sales manager of accountmanager eenvoudig zelf analyses kan maken. Ben je benieuwd op welke manier jouw organisatie data gedreven kan werken met behulp van het dashboard? Vraag dan meer informatie aan!

Meer informatie over het dashboard
KPI_overview_marketing

Dashboard sales met de belangrijkste KPI’s

Het dashboard sales biedt een overzicht van alle belangrijke KPI’s van uw salesactiviteiten. Van leads tot verkoopkansen en van verkoopkansen per marktsegment tot bron van de lead, het dashboard geeft real-time inzicht in de prestaties van jouw salesinspanningen. Dankzij de geïntegreerde KPI’s kunt je snel problemen identificeren en jouw activiteiten optimaliseren voor een maximale omzet.

Meer informatie over het dashboard
Sales_Summary

Informatie over leads en verkoopkansen

Je krijgt een compleet overzicht in je salesactiviteiten, ontvangen leads en verkoopkansen in het dashboard sales. De overzichtspagina geeft u real-time inzicht in de prestaties van verkoopkansen, inclusief leadbron, fase van de verkoopkansen en leadstatus. Met de overzichtspagina kun je zien wat de status is van verkoopkansen wat de vermoedelijke slagingskans is. En met de detailpagina kun je zien via welke accountmanagers de meeste verkoopkansen hebben binnengehaald en welke hebben geleid tot omzet.

Meer informatie over het dashboard
Sales_opportunities

Bekijk de resultaten van uw accountmanagers

De overzichtspagina van het dashboard sales geeft u real-time inzicht in de prestaties van verkoopkansen, inclusief leadbron, fase van de verkoopkansen en leadstatus. Daarnaast geeft de pagina ook inzicht in de bedrijven achter de verkoopkansen en door eenvoudige filtermogelijkheden worden dwarsdoorsnedes mogelijk gemaakt. Op deze manier kunnen (nieuwe) segmenten tijdig worden ontdekt en geeft het de organisatie inzicht in nieuwe kansen.

Meer informatie over het dashboard
Dashboard Sales details
Het Sales Dashboard in Power BI geeft inzicht in de prestaties van verkoopkansen en verhoogt daarmee het succes van salesactiviteiten

De mogelijkheden van het Sales Dashboard in Power BI

Bedrijven die data gedreven sales toepassen zijn in staat om verkoopkansen en potentiele klanten beter te beheren en van dienst te zijn en laten als gevolg daarvan hogere omzetten zien. En ieder bedrijf kan starten met het gebruiken van data ongeacht de digitale volwassenheid en beschikbaarheid van data-analisten.

Het Sales dashboard maakt gebruik van Salesforce en Microsoft Azure

SalesForce Logo
Microsoft Azure