Real-time data in een Power BI dashboard marketing

Het dashboard marketing maakt gebruik van een directe koppeling met Google Analytics en heeft als voordeel dat alle informatie compleet wordt gevisualiseerd. Daarnaast zijn alle visualisaties interactief waardoor je als manager of marketeer eenvoudig zelf analyses kan maken. Ben je benieuwd op welke manier jouw organisatie data gedreven kan werken met behulp van het dashboard? Vraag dan meer informatie aan!

Meer informatie over het dashboard
Google Analyics 4 Banner

Eén dashboard voor alle marketing KPI's

Het marketing dashboard biedt een overzicht van alle belangrijke KPI’s van uw campagnes. Van websiteverkeer tot conversies en van social media-engagement tot ROI, het dashboard geeft real-time inzicht in de prestaties van jouw marketinginspanningen. Dankzij de geïntegreerde KPI’s kunt je snel problemen identificeren en jouw campagnes optimaliseren voor een maximale rendabiliteit.

Meer informatie over het dashboard

Power BI connector voor Facebook Ads

Informatie over klikken en conversies

Je krijgt een compleet overzicht van je marketingcampagnes, bekeken pagina’s en kanaalgroepen in het dashboard marketing. De campagne-overzichtspagina geeft u real-time inzicht in de prestaties van campagnes, inclusief klikken, conversies en ROI. Met de pagina-overzichtspagina kun je zien welke pagina’s het meest worden bekeken en hoe gebruikers zich door uw website bewegen. En met de kanaalgroepen-overzicht kun je zien via welke kanalen gebruikers op de website komen en welke kanalen het meest effectief zijn.

Vraag meer informatie aan

Totaal_overzicht_marketing

Bekijk gedrag van websitebezoekers

Website events zijn specifieke acties die gebruikers op een website uitvoeren, zoals het klikken op een link, het invullen van een formulier of het scrollen naar een specifiek gebied. In het dashboard marketing kun je website events de interactie van gebruikers met jouw website analyseren, zoals welke pagina’s het meest worden bekeken en welke acties leiden tot conversies. Door website events te analyseren, kun je een website optimaliseren en gerichter communiceren met de doelgroep.

Website_events_marketing
Het Marketing Dashboard in Power BI geeft inzicht in de prestaties van campgnes en verhoogt daarmee het aantal conversies

Dashboard marketing ontdek de mogelijkheden van Power BI

Bedrijven die data gedreven marketing toepassen zijn in staat om klanten beter van dienst te zijn en laten als gevolg daarvan hogere omzetten zien. En ieder bedrijf kan starten met het gebruiken van data ongeacht de digitale volwassenheid en beschikbaarheid van data-analisten.

Deze klanten maken gebruik van het dashboard marketing

Aedes Logo
Vogel's Products
Dutch Rose Media Logo
4DR - Augmented Reality