Demonstratie van de interactieve mogelijkheden?

Het Marketing dashboard in Power BI biedt diverse mogelijkheden. Ben je benieuwd op welke manier jouw organisatie data gedreven kan werken met behulp van het dashboard? Vraag dan een demonstratie aan. In slechts 20 minuten demonstreren wij een standaardrapportage die aansluit op jouw wensen.

Plan vrijblijvend een afspraak
Standaard Dashboard
Het Marketing Dashboard in Power BI geeft inzicht in de prestaties van campgnes en verhoogt daarmee het aantal conversies

De mogelijkheden van het Marketing Dashboard in Power BI

Bedrijven die data gedreven marketing toepassen zijn in staat om klanten beter van dienst te zijn en laten als gevolg daarvan hogere omzetten zien. En ieder bedrijf kan starten met het gebruiken van data ongeacht de digitale volwassenheid en beschikbaarheid van data-analisten.

Een dashboard in Power BI

Het Marketing Dashboard visualiseert standaard de belangrijkste informatie zoals websitebezoekers per kanaal, aantal conversies en effectiviteit van campagnes. Het dashboard maakt gebruik van een directe koppeling en heeft als voordeel dat alle informatie compleet wordt gevisualiseerd. Daarnaast zijn alle visualisaties interactief waardoor je als manager of marketeer eenvoudig zelf analyses kan maken.

Download Leaflet Dashboard Marketing

Download PDF bestand

Dashboard Marketing

Het Marketing dashboard maakt gebruik van Google Analytics

GoogleAnalytics