Grip op data met Power BI dashboards

Alle handelingen rondom een organisatie worden geregistreerd in systemen. Prospects bezoeken websites en downloaden informatie, klanten bestellen producten/diensten en medewerkers registreren informatie uit servicecontacten. Al deze momenten leveren data op die kan worden omgezet in bruikbare informatie. Informatie die je kan helpen om jouw bedrijfsvoering te monitoren en continu te verbeteren.

Bekijk template marketing
Standaard Dashboard
Data voegt waarde toe aan alles dat we doen. Deze waarde moet je optimaal benutten. Daar helpen we graag mee en dat is onze passie!

Altijd toegang tot informatie met Power BI dashboards

Starten met het gebruiken van onze dashboards is eenvoudig. Op basis van jouw databronnen sluiten we je direct aan op een online dashboard. Vervolgens laden we alle data in en visualiseren we de informatie die je nodig hebt. We zetten het dashboard klaar en je kunt meteen aan de slag met data gedreven werken!

We hebben al diverse kant-en-klare dashboards voor je gemaakt. Ben je al benieuwd naar de mogelijkheden?

 

Wat is het?

Verander data naar informatie met Power BI

De data die binnen jouw organisatie wordt verzameld kan met Power BI tot leven komen. Het veranderen van data naar waardevolle inzichten zorgt er ook voor dat je deze voor je kunt laten werken. De informatie die op deze manier wordt gecreëerd zorgt ervoor dat medewerkers data gedreven aan de slag kunnen. Hierdoor ervaren zij meer kennis, structuur, plezier en succes in hun werk waardoor ze bedrijfsresultaten zullen verbeteren!

Hoe werkt het?

Koppel jouw databronnen in een rapportage

De kracht van Power BI bestaat uit het structureren en combineren van databronnen. Power BI heeft meer dan 100+ connectoren. Gegevens uit allerlei systemen zijn eenvoudig aan elkaar te relateren waardoor inzichten ontstaan die voorheen niet mogelijk waren. Denk bijvoorbeeld aan het combineren van data uit sales orders (ERP) en servicecontacten (CRM) waardoor medewerkers een breder klantperspectief krijgen.

Deze klanten hebben Power BI Dashboards van TADA

Dashboard Marketing

Grip op websitebezoekers een conversies
Marketing Template

Dashboard Sales

Grip op verkoopkansen en resultaten
Sales template

Dashboard Pricing

Grip op eigen prijsbeleid en inzicht concurrenten
Pricing Template