Ontgrendel de kracht van data!

De wereld van data & informatie online wereld staat niet stil. Er ontstaan iedere dag nieuwe (data) technieken en toepassingen die de dagelijkse werkzaamheden makkelijker en leuker maken. En deze zijn voor de meeste bedrijven bereikbaar. Daarvoor moet je alleen weten waar je deze voordelen kunt behalen. Ontdek waar jouw bedrijf staat op het gebied van data en informatie door onze online datascan in te vullen. Krijg inzicht in je huidige datavolwassenheid en ontvang aanbevelingen om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.

Data maturity

Datascan? Hoe werkt dat eigenlijk?

De datascan biedt een momentopname van uw huidige datalandschap en geeft inzicht in de toekomstige mogelijkheden binnen uw organisatie. De datascan bestaat uit een vragenlijst met 40 stellingen over de verschillende dimensies van data zoals strategie, processen, systemen, kwaliteit en organisatie. Op basis van de antwoorden geven we een beeld van de huidige situatie en bieden we een plan aan voor de volgende stappen en concrete mogelijkheden op het gebied van data en informatie. Het invullen van de datascan duurt ongeveer 15 minuten en de uitgewerkte datascan krijg je geheheel vrijblijvend toegestuurd. Deze bestaat uit een totaalbeeld inclusief een rapport met de belangrijkste aanbevelingen.

Bekijk de online datascan
Data as a service pipeline

Wat kun je van de datascan verwachten?

Dit is de eerste stap om de mogelijkheden van data te ontdekken. De online datascan geeft inzicht in de mogelijkheden van data voor jouw organisatie en brengt de huidige situatie in beeld met concrete aanbevelingen over de  potentie op het gebied van data voor jouw bedrijf. Hier zijn vier inzichten inzichten die de online datascan kan bieden:

1. Data-analyse & BI. Data biedt waardevolle inzichten om gefundeerde beslissingen te nemen door middel van visualisaties. De scan geeft inzicht in datavisualisatie van informatie uit bronsystemen.

2. Evaluatie van datakwaliteit. Ontvang inzicht in de algehele kwaliteit van je bedrijfsgegevens en identificeer hoe betrouwbaar jouw data is en hoe je kunt verbeteren.

3.Efficiënter gebruik systemen. Door inefficiënties in het datamanagementproces te identificeren, kunnen organisaties hun systemen effectiever inzetten.

4. Optimalisatie van gegevensarchitectuur. Een datamanagementscan kan helpen bij het identificeren van optimalisatiemogelijkheden in de gegevensarchitectuur, waardoor het gemakkelijker wordt om gegevens te beheren en te analyseren.

Meet de kracht van data met de online datascan van TADA Solutions.

Start online datascan
Resultaten datascan