De eerste stap in het ontdekken van de mogelijkheden op het gebied van data bestaat uit het inventariseren van de huidige situatie van jouw bedrijf op het gebied van data. Dit doen we aan de hand van 3 stappen. Het begint met het invullen van de online datascan die bestaat uit een vragenlijst met 40 stellingen. Vervolgens werken we de resultaten uit op basis van de stellingen en tot slot geven we een praktisch advies over de volgende stappen die gezet kunnen worden.

De antwoorden op deze stellingen geven een beeld van de datavolwassenheid over de verschillende dimensies van data zoals strategie, processen, systemen, technologie, kwaliteit en organisatie. Op basis van de antwoorden geven we een beeld van de huidige situatie en concrete mogelijkheden op het gebied van data en informatie.

De resultaten kun je indien gewenst doornemen met een informatiespecialist van TADA, maar je kunt er ook eerst zelf mee aan de slag.

Het invullen van de datascan duurt ongeveer 15 minuten en de uitgewerkte datascan krijg je geheel vrijblijvend toegestuurd. Deze bestaat uit een totaalbeeld inclusief een rapport met de belangrijkste aanbevelingen.

Start online datascan
Resultaten online datascan