TADA heeft enthousiaste en ervaren data engineers in huis die jouw bedrijf graag willen verbeteren op het gebied van Data Warehousing

Inhuur van een Data Engineer: Transformatie door Data-Expertise

Dagelijks genereren organisaties een schat aan gegevens via diverse kanalen: van social media interacties en websitebezoeken tot aankopen en klantfeedback. Maar hoe zorg je ervoor dat deze gegevens gestructureerd, opgeslagen en toegankelijk zijn voor analyse? Dat is waar een Data Engineer in beeld komt. Zij ontwerpen en onderhouden de systemen die ruwe data omzetten in betrouwbaar en schaalbaar gegevensbeheer. Hierdoor kan jouw team toegang krijgen tot kwalitatieve data, wat essentieel is voor gefundeerde, op feiten gebaseerde beslissingen. Met door de Data Engineer opgezette datapijplijnen verzekert jouw organisatie zich van een solide fundament voor datagedreven actie.

Wat kan een Data Engineer van TADA voor jou betekenen?

Ben je klaar om je organisatie op het pad van datagedreven besluitvorming te brengen? De reis begint met het correct en efficiënt opslaan en verwerken van je verzamelde gegevens. Een Data Engineer van TADA zorgt voor de architectuur en pijplijnen die nodig zijn om deze data te structureren en toegankelijk te maken voor analyse. Dit fundament zorgt ervoor dat de gegevens gereed zijn voor diepgaande analyses en rapportages.

Een ware transformatie naar een datagedreven organisatie vergt een solide technologische basis. Begin met het leggen van deze basis door geautomatiseerde datastromen op te zetten voor één afdeling en ervaar de kracht van data engineering. Wanneer je de voordelen hiervan ziet, kun je het uitbreiden, waarbij meerdere afdelingen geïntegreerd worden in je data-ecosysteem. Het uiteindelijke doel? Een infrastructuur die een cultuur ondersteunt waarin iedereen toegang heeft tot, en vertrouwt op, kwalitatieve gegevens voor hun besluitvorming.

Ben je klaar om deze technische transformatie te beginnen en benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op
DataWarehouse_TADA_2021

Wat doet een Data Engineer?

In een wereld waarin data de ruggengraat vormt van technologische oplossingen en bedrijfsprocessen, staat de data engineer centraal. Maar wat omvat deze rol eigenlijk? Welke taken behoren tot hun domein en met welke technologieën bouwen en onderhouden zij de data-infrastructuren? Ga met ons mee op deze ontdekkingsreis in onze blog en ontdek het belang en de expertise van de data engineer.

Lees blog
Data-architectuur-met-rollen-Data-Engineer

Wij zorgen altijd voor tevreden klanten.

VogelsLogo
AedesLogo
BNLlogo
EuramaxLogo
DZlogo
Bisnissalarislogo

Successverhaal – Aedes vereniging van woningcorporaties

Voor Aedes hebben we alle data van de Marketing & Communicatie afdeling in een Data Warehouse opgeslagen en deze data gevisualiseerd in geavanceerde Power BI dashboards.

Jolanda Maas, Manager Communicatie van Aedes:

“Data beginnen steeds meer te leven op onze afdeling door de beschikking van alle data in één dashboard. Resultaten van campagnes via meerdere kanalen worden gecombineerd en in kaart gebracht, waardoor medewerkers van communicatie ook echt zien welke impact hun content heeft. Daardoor leeft het steeds meer op onze afdeling. Het is heel mooi dat we iedere dag nieuwe informatie uit de dashboards kunnen halen. Er ontstaan hierdoor steeds meer mogelijkheden en TADA helpt en (stimu)leert ons ook om hiermee te werken !”

Lees klantcase Aedes
aedes vlag

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Zorg dat je data naadloos en efficiënt stroomt, en positioneer je organisatie voor optimaal succes. Onze Data Engineers zijn gereed om je te ondersteunen in dit technische avontuur. Vul het contactformulier in en ontdek hoe TADA je kan assisteren bij het opzetten en optimaliseren van je data-architectuur. Samen leggen we het fundament voor kwalitatieve data en betrouwbare analyses!

Neem contact op
Tada - TeamsBackground_03