Optimaliseer conversies door marketingactiviteiten continu te monitoren
Download bestand

workshop OGSM documenteren

Marketeers hebben steeds meer marketingmiddelen om klanten te informeren. Het wordt daardoor wel steeds moeilijker om al die activiteiten te controleren. Marketing Analytics is de oplossing om overzicht te houden en het aantal conversies te vergroten.

Wat is het?

Hoe werkt OGSM?

Marketing Analytics stelt je in staat om de performance van je website in de gaten te houden. Het maakt onder meer inzichtelijk op welke manier jouw klanten zich op de website gedragen en welke marketingkanalen het beste presteren. De presetaties zijn af te lezen aan de hand van metrics zoals conversies.

Hoe werkt het?

Waarom OGSM?

De data uit verschillende kanalen wordt via Business Intelligence Software gekoppeld en gevisualiseerd. Door deze kanalen met elkaar te combineren ontstaat een compleet beeld van de gedragingen van jouw klanten op de website. Dit geeft informatie om de perfecte klantervaring te bouwen.

Referenties Marketing Analytics

Nog meer weten?

Om je een nog beter beeld te geven bij Customer Journey Analytics hebben wij een contentpagina voor je ontworpen. Op deze pagina vind je allerlei afbeeldingen en voorbeeldcases rondom de dienst.

Bekijk contentpagina