Ontdek de mogelijkheden van data analyse

Data analyse & inzicht

Data analyse wordt steeds belangrijker binnen de moderne bedrijfsvoering en bieden marketing-, sales-, en financiële afdelingen heel veel waardevolle informatie. Data-analyse omvat het verkrijgen van inzichten uit gegevens met behulp van technologieën zoals machine learning, artificial intelligentie en Process mining. Samen stellen deze tools organisaties in staat om waardevolle inzichten te onthullen en processen te optimaliseren voor betere besluitvorming en prestatieverbetering.

Artificial Intelligence

Artificial Intelligence (of AI) is een bekend uit de data analyse en verwijst naar de ontwikkeling van computersystemen die menselijke intelligentie simuleren en taken uitvoeren die normaal gesproken menselijke cognitieve vermogens vereisen, zoals leren, redeneren en probleemoplossing. AI omvat machine learning, waarbij algoritmen gegevens analyseren en zelflerend zijn, en andere technieken zoals natuurlijke taalverwerking en computer vision. TADA maakt gebruik van diverse tools zoals ChatGPT, Midjourney en Stable Diffusion die helpen om menselijke processen te verbeteren, efficiëntie te verhogen en innovatie te stimuleren.

Data driven marketing

Machine learning

Machine learning is een onderdeel van kunstmatige intelligentie (AI) dat computers de mogelijkheid biedt om automatisch te leren en te verbeteren van ervaringen zonder expliciete programmering. Bij deze vorm van data analyse draait het om het ontwikkelen van algoritmen en modellen die gegevens analyseren, patronen ontdekken en voorspellingen doen op basis van inputgegevens. TADA helpt organisaties met machine learning door middel van  klantsegmentatie, sentimentanalyse voor feedback en voorspellende analyses van campagnes.

Data analyse

Process Mining

Process mining is een data analyse techniek die het mogelijk maakt om operationele processen in organisaties te analyseren, visualiseren en verbeteren op basis van digitale sporen van activiteiten. Door het systematisch onderzoeken van logbestanden en gegevens uit IT-systemen, identificeert process mining bottlenecks, inefficiënties en afwijkingen in processen. Hierdoor kunnen organisaties processen optimaliseren voor verbeterde prestaties, compliance en kostenbeheersing. Process mining speelt een cruciale rol in het begrijpen en stroomlijnen van bedrijfsprocessen in diverse sectoren.

Procesvsreality

Insights & Power Apps

Data-analyse biedt waardevolle inzichten (insights) die voortkomen uit de grondige verwerking en interpretatie van gegevens. Deze inzichten onthullen patronen, trends en betekenisvolle informatie binnen de gegevens, waardoor organisaties beter geïnformeerde beslissingen kunnen nemen. Insights helpen bij het identificeren van kansen, risico’s, klantgedrag, markttrends en operationele efficiëntie. Ze vormen de basis voor strategische planning, productontwikkeling en het optimaliseren van processen, waardoor bedrijven competitiever en veerkrachtiger worden in een datagestuurde wereld.

Insights & Power Apps

Deze klanten gebruiken data analyse oplossingen van TADA

Vogel's Products
EuramaxLogo
4DR - Augmented Reality
Aedes
DZlogo

Benieuwd welke data analyse wij voor u kunnen maken?

Wil je weten wat de mogelijkheden van data analyse en visualisatie zijn binnen jouw organisatie? Of wil je van gedachten wisselen hoe we data analyse, dashboards en rapportages kunnen inzetten voor jouw bedrijf? Of wil je gewoon vrijblijvend met een expert sparren die je praktische adviezen over data analyse kan geven voor jouw specifieke situatie? Neem dan  contact met ons op! In een half uurtje kunnen we je verder helpen en het geeft alle gelegenheid om vragen te stellen.

Plan een vrijblijvende afspraak
Marketing dashboard