DaaS = Data as a Service

Waarom een DaaS-abonnement?

Veel bedrijven beginnen de waarde van data in te zien. De vraag naar data analisten groeit en veel bedrijven hebben helpende handen nodig om te bouwen aan een data gedreven organisatie.

Bij TADA is onze passie DATA. Daarom helpen wij bedrijven graag met data werkzaamheden en bieden wij DaaS-abonnementen (Data as a Service) aan. Dit abonnement zorgt voor vastigheid waarin een van onze data analisten op abonnementsbasis helpt bouwen binnen jouw organisatie.

Wat kan een Data Analist?

Een Data Analist van TADA is in staat om jouw data gedreven organisatie naar een hoger niveau te brengen.

Onze data analisten brengen informatiebehoeften in beeld en gaan vervolgens op zoek naar de juiste data in systemen. Deze data kan centraal opgeslagen worden in de cloud of in een bestaande omgeving binnen jouw bedrijf. De Data Analist modelleert de data naar het juiste data model en laadt deze vervolgens in een BI-tool (zoals Power BI of Tableau) in; dan kan het visualiseren beginnen.

Op basis van de informatiebehoeften en andere requirements bouwt de Data Analist rapportages en dashboards voor de stakeholders. Onze data analisten zien overal mogelijkheden tot verbetering en helpen jouw organisatie naar een hoger niveau!

Voorbeelden van systemen met waardevolle data

Social media systemen
CRM-systemen
e-mail marketing systemen
review systemen

Data centraal opslaan? het data warehouse

Onze data analisten kunnen jouw data uit meerdere bronnen samenbrengen en opslaan in een data warehouse.

Een data warehouse is een centrale database waar data uit meerdere systemen wordt verzameld. De data staat centraal en kan makkelijk ingeladen en gevisualiseerd worden in een BI-tool.

Een Data Analist van TADA helpt graag hiermee. Binnen het DaaS-abonnement kan een van onze data analisten bouwen aan jouw data warehouse. Mocht je al iemand in huis hebben die data kan visualiseren dan kan dit een krachtige samenwerking zijn om efficiƫnt stappen te maken.

DataWarehouse_TADA_2021

Praten over de mogelijkheden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze data analisten? We maken graag kennis en leggen je meer uit over wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Plan afspraak
1920 x 1080 - Vrouwstoel