TADA heeft enthousiaste data analisten in huis die jouw bedrijf graag willen verbeteren op het gebied van Data & Analytics

Een Data Analist maakt jouw organisatie slimmer

Organisaties verzamelen iedere dag waardevolle gegevens in diverse systemen & online platformen zoals interacties op social media (Facebook, Twitter etc.), zoekgedrag op websites (Google Analytics), aankopen (Bijv. SAP of Salesforce), klantcontacten (CRM), productiesnelheid (ERP), reviews en nog veel meer. Deze gegevens kunnen omgezet worden in informatie waarmee jouw bedrijf de juiste beslissingen maakt.

Een Data Analist zorgt ervoor dat data uit deze systemen verzameld, opgeslagen en gevisualiseerd worden. Medewerkers van je bedrijf kunnen met de dashboards die de Data Analist maakt slimmer te werk gaan op basis van feiten!

Wat doet een Data Analist?

Maak KPI's inzichtelijk

Wil jij de eerste stappen (of de volgende) stappen zetten op het gebied van data? Start dan met het analyseren van je data. Een Data Analist van TADA is in staat om een overzicht te creëren van de aanwezige data en deze te structuren. Door data te structuren wordt het eenvoudiger om visualisaties te maken voor rapportagedoeleinden. Deze rapportages bevatten de belangrijkste KPI’s (Key Performance Indicatoren) waarop jouw organisatie kan sturen en verbeteren.

Creëer een data gedreven organisatie

Klein beginnen, groot eindigen

Een data gedreven organisatie creëer je samen met je medewerkers. Begin klein door de eerste stappen te zetten met data en te voelen wat er allemaal mogelijk is. Begin met één dashboard voor een bepaalde afdeling en maak medewerkers enthousiast om data gedreven te werk te gaan. Bouw verder door meerdere afdelingen aan te sluiten op jouw Business Intelligence platform. Creëer een data gedreven cultuur waarbij medewerkers continu bezig zijn met het analyseren van jouw bedrijf.

Data Driven marketing

Wil je meer weten over wat je kunt bereiken met als je klein begint met Data Driven Marketing en een Data Analist?

Download White Paper Data Driven Marketing
Tada - TeamsBackground_03