TADA heeft enthousiaste en ervaren data analisten in huis die jouw bedrijf graag willen verbeteren op het gebied van Data & Analytics

Inhuur van een Data Analist: Transformatie door Data-Expertise

Dagelijks genereren organisaties een schat aan gegevens via diverse kanalen: van social media interacties en websitebezoeken tot aankopen en klantfeedback. Maar hoe zet je deze ruwe gegevens om in bruikbare inzichten die strategische besluitvorming sturen? Dat is waar een Data Analist in beeld komt. Zij verzamelen en visualiseren deze gegevens uit verschillende systemen, waardoor jouw team in staat is om gefundeerde, op feiten gebaseerde beslissingen te nemen en efficiënter te werken. Met door de Data Analist ontworpen dashboards krijgt jouw organisatie het gereedschap in handen voor datagedreven actie.

Wat kan een Data Analist van TADA voor jou betekenen?

Ben je klaar om je organisatie op het pad van datagedreven besluitvorming te brengen? Het begint allemaal met het begrijpen en structureren van je verzamelde gegevens. Een Data Analist van TADA helpt je niet alleen met het ordenen van deze gegevens, maar vertaalt deze ook naar heldere visualisaties voor gerichte rapportages. Deze rapportages markeren de cruciale KPI’s waarop jouw organisatie kan navigeren en optimaliseren.

Een ware transformatie naar een datagedreven organisatie vergt samenwerking met je team. Start bescheiden, ervaar de kracht van data en inspireer je medewerkers. Begin bijvoorbeeld met een overzichtelijk dashboard voor één afdeling, en zie hoe dit het enthousiasme aanwakkert om datagedreven beslissingen te nemen. Van daaruit kun je verder uitbreiden, waarbij meerdere afdelingen toegang krijgen tot je Business Intelligence platform. Het uiteindelijke doel? Een cultuur waarin iedereen voortdurend streeft naar het analyseren en optimaliseren van je bedrijfsvoering op basis van feitelijke inzichten.

Ben je al enthousiast en benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op
Cockpit Marketing Dashboard Voorbeeld

Wat doet een Data Analist?

In een wereld waarin data de drijvende kracht is achter beslissingen en strategieën, staat de data analist in de schijnwerpers. Maar wat houdt deze functie eigenlijk in? Welke taken vallen onder hun verantwoordelijkheid en met welke tools brengen zij hun analyses tot leven? Duik met ons mee in deze blog en ontdek het belang en de expertise van de data analist.

Lees er alles over in onze diepgaande blog!

Lees blog
Data-architectuur-met-rollen-Data-analist

Wij zorgen altijd voor tevreden klanten.

VogelsLogo
AedesLogo
BNLlogo
EuramaxLogo
DZlogo
Bisnissalarislogo

Successverhaal – Aedes vereniging van woningcorporaties

Voor Aedes hebben we alle data van de Marketing & Communicatie afdeling in een Data Warehouse opgeslagen en deze data gevisualiseerd in geavanceerde Power BI dashboards.

Jolanda Maas, Manager Communicatie van Aedes:

“Data beginnen steeds meer te leven op onze afdeling door de beschikking van alle data in één dashboard. Resultaten van campagnes via meerdere kanalen worden gecombineerd en in kaart gebracht, waardoor medewerkers van communicatie ook echt zien welke impact hun content heeft. Daardoor leeft het steeds meer op onze afdeling. Het is heel mooi dat we iedere dag nieuwe informatie uit de dashboards kunnen halen. Er ontstaan hierdoor steeds meer mogelijkheden en TADA helpt en (stimu)leert ons ook om hiermee te werken !”

Lees klantcase Aedes
aedes vlag

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Laat de data voor je werken en til je organisatie naar een hoger niveau. Onze Data Analisten staan klaar om je te begeleiden in deze boeiende reis. Vul het contactformulier in en ontdek hoe TADA je kan helpen met het verkennen van onbenutte kansen door middel van data-analyse. Samen transformeren we jouw data naar heldere inzichten en strategische actiepunten!

Neem contact op
Tada - TeamsBackground_03