Breng de contactmomenten van je klant tot leven

De klantbeleving in beeld brengen en verbeteren

De customer journey omvat alle interacties die een consument heeft met een organisatie, gedurende het aankoopproces van een product of een dienst. Dit proces wordt opgebouwd over een langdurige tijdsperiode en bestaat uit vele contactmomenten tussen een consument en een organisatie. Deze contactmomenten vormen samen de klantbeleving. In de webinar laten we zien hoe we de klantbeleving kunnen verbeteren, door inzicht te creëren in pijnpunten en succesmomenten van de customer journey.

Direct aanmelden webinar

Of lees hieronder nog verder over wat je kunt leren tijdens deze webinar.

Hoe werkt het?

Hoe werkt Customer Journey Analytics?

TADA Solutions heeft een heel mooi model gemaakt waarmee de informatiebehoefte van een consument precies in beeld kan worden gebracht. Daarvoor gebruiken we een speciale techniek in een nieuw speelveld.

Hiermee brengen we precies in beeld welke informatie consumenten tot zich nemen. Het heeft als doel om tijdig de succesmomenten en pijnpunten te signaleren zodat je als marketeer in staat bent om de beste klantbeleving aan te bieden.

Wat leer je tijdens deze webinar?

Customer Journey Analytics in de praktijk

Tijdens deze webinar vertellen we een beetje over de achtergrond van de technieken maar we laten vooral voorbeelden zien die we met behulp van ons model bieden:

• Wat zijn de koopmotieven van consumenten?
• Waar haken consumenten af in het aankoopproces?
• Hoeveel klanten volgen de ideale journey?
• Wat zijn succesmomenten en hoe kun je die meten?
• Hoe bereken ik de koopintentie van mijn klanten?

Ja, ik wil mezelf aanmelden, maar hoe?

Wil je met eigen ogen zien hoe we de informatiebehoefte van consumenten visualiseren? De webinar is op dinsdag 31 mei om 10.00 uur en in 45 minuten presenteren we de veelzijdige mogelijkheden.

Vul dan het contactformulier in zodat we je een uitnodiging kunnen sturen voor deze interessante webinar.

Druk hieronder 👇 👇 op die grote, gele knop.

Aanmelden webinar
1920 x 1080 - Vrouwstoel