Transformeer de klantervaring met de perfecte customer journey

Customer Journey Analytics

Klanten eisen ervaringen die naadloos, veilig, omni-channel en gepersonaliseerd zijn. Om aan deze complexe verwachtingen te kunnen voldoen staan organisaties voor culturele en technologische uitdagingen. Customer Journey Analytics is de oplossing om inzicht te krijgen in jouw klanten en perfecte journeys aan te bieden. Een customer journey bestaat uit alle contactpunten die een klant heeft met jouw product of dienst. Een goede inrichting van de customer journey zorgt voor meer conversies en klanttevredenheid.

Wat is het?

Wat is Customer Journey Analytics?

De ideale customer journey bestaat uit een optelsom van ervaringen die een klant met jouw organisatie heeft. Customer Journey Analytics maakt inzichtelijk hoe en via welke kanalen een klant contact heeft met een organisatie. Gegevens uit verschillende systemen zoals Social Media, Google Analytics, CRM en support worden met elkaar gecombineerd zodat er een totaalbeeld ontstaat die essentieel is voor het monitoren en verbeteren van de dienstverlening.

Hoe werkt het?

Hoe werkt Customer Journey Analytics?

De data uit verschillende kanalen wordt via ETL (extract, transform en load) gekoppeld tot een datamodel en vervolgens met Business Intelligence software gevisualiseerd. TADA heeft diverse standaard rapportages beschikbaar die inzicht geven in Marketing, Sales- en Service waardoor jouw activiteiten zichtbaar worden. Met de rapportages zorgen we ervoor dat je een beeld krijgt van alle klantactiviteiten waardoor de beleving van klanten feitelijk gaat leven.

2 voorbeelden van tevreden klanten waar we Customer Journey Analytics hebben geïmplementeerd!

Meer weten over Customer Journey Analytics?

Een beeld zegt natuurlijk meer dan woorden. Op de volgende pagina presenteren we een voorbeeld van de rapportage en voorbeelden van systemen die we koppelen. Data over de Customer Journey resulteert in beslissingen die zorgen voor meer conversies en een hogere klanttevredenheid.

Diverse organisaties maken al gebruik van de voordelen van Customer Journey Analytics. Wil je een Customer Journey Analytics dashboard live bekijken? dan bieden we je ook de mogelijkheid om een demonstratie te volgen!

Bekijk de mogelijkheden
Tada - TeamsBackground_03