De mogelijkheden van AI zijn oneindig. We zijn dan ook continue bezig met het ontwikkelen en implementeren van nieuwe AI toepassingen.

Hier je enkele AI toepassingen die we al hebben ontwikkeld:

Neem contact op

Dashboard assistent

We hebben een tool ontwikkeld waarbij gebruikers vragen kunnen stellen over hun dashboard. Dit kunnen vragen zijn over de werking en functies van grafieken maar ook inhoudelijke vragen op basis van de data die wordt gepresenteerd op het dashboard.rnrnDe AI tool kan alle informatie op het dashboard tot zich nemen en vragen beantwoorden van gebruikers. Je kunt elk willekeurig dashboard uploaden dat je maar wilt en elke vraag stellen die je maar kunt bedenken.rnrnDeze tool is waardevol omdat de assistent 24/7 klaar staat voor al je vragen en je zo niet meer hoeft te wachten op e-mail correspondentie of een video gesprek waarin je een vraag kunt stellen.

1 grafiek

Marketing generator

Deze tool hebben we ontwikkeld om de voordelen van AI eenvoudig beschikbaar te maken, zonder dat gebruikers zelf ingewikkelde prompts moeten invoeren bij een AI based service.rnrnBinnen deze tool moet de gebruiker informatie invullen over een te genereren marketing campagne. Na het invullen van alle benodigde informatie worden 3 kant-en-klare campagnes gepresenteerd inclusief een concreet plan van aanpak.rnrnDe tool is een goed voorbeeld van de boost in creativiteit die AI kan bieden aan organisaties. Binnen enkele minuten heb je verschillende idee├źn gegenereerd waar je mee aan de slag kunt gaan of op voort kunt borduren.

1 marketing