TADA heeft enthousiaste en ervaren business analisten die jouw organisatie graag naar een hoger niveau tillen!

Inhuur van een Business Analist: Transformatie door Zakelijk Inzicht

Dagelijks ontvangen organisaties een veelheid aan gegevens uit diverse bronnen: van klantinteracties op social media en websitebezoeken tot verkooptransacties en klantfeedback. Maar hoe vertaal je deze complexe informatie naar strategische acties? Hier speelt de Business Analist een sleutelrol. Zij begrijpen de zakelijke behoeften, brengen verbindingen en trends in de gegevens aan het licht, en vertalen deze naar bruikbare aanbevelingen. Door samen te werken met een Business Analist, kan jouw team strategieën ontwikkelen die zijn afgestemd op feitelijke inzichten, wat resulteert in verbeterde bedrijfsprestaties en innovatieve oplossingen.

Wat kan een Business Analist van TADA voor jou betekenen?

Ben je gereed om je organisatie naar een hoger niveau van datagedreven besluitvorming te tillen? De start van deze reis ligt in het ontdekken van de waarde verborgen in je gegevens. Een Business Analist van TADA helpt bij het vertalen van deze data naar bruikbare inzichten en strategieën, zodat elke zakelijke beslissing gefundeerd is.

De echte verandering naar een datagedreven organisatie is afhankelijk van heldere analyses en actieplannen. Begin deze transformatie door samen met een Business Analist specifieke zakelijke vraagstukken te verkennen. Het uiteindelijke doel? Een organisatie waarin elke beslissing gebaseerd op feitelijke data en zakelijke domeinkennis.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem contact op
Opportunities in the customer experience

Wat doet een Business Analist?

In een wereld waarin data cruciaal is voor bedrijfsstrategieën en besluitvorming, speelt de business analist een sleutelrol. Maar wat houdt deze functie precies in? Welke verantwoordelijkheden dragen zij en welke tools gebruiken zij om bedrijfsdata binnen processen om te zetten in bruikbare inzichten? Duik dieper in deze materie met onze blog en ontdek het belang en de expertise van de business analist.

Lees blog
Data architectuur met rollen (Business Analist)

Wij zorgen altijd voor tevreden klanten.

VogelsLogo
AedesLogo
BNLlogo
EuramaxLogo
DZlogo
Bisnissalarislogo

Successverhaal – Aedes vereniging van woningcorporaties

Voor Aedes hebben we alle data van de Marketing & Communicatie afdeling in een Data Warehouse opgeslagen en deze data gevisualiseerd in geavanceerde Power BI dashboards, we helpen Aedes om steeds meer data-gedreven te werk te gaan en continu te verbeteren.

Jolanda Maas, Manager Communicatie van Aedes:

“Data beginnen steeds meer te leven op onze afdeling door de beschikking van alle data in één dashboard. Resultaten van campagnes via meerdere kanalen worden gecombineerd en in kaart gebracht, waardoor medewerkers van communicatie ook echt zien welke impact hun content heeft. Daardoor leeft het steeds meer op onze afdeling. Het is heel mooi dat we iedere dag nieuwe informatie uit de dashboards kunnen halen. Er ontstaan hierdoor steeds meer mogelijkheden en TADA helpt en (stimu)leert ons ook om hiermee te werken !”

Lees klantcase Aedes
aedes vlag

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Zorg dat je data helder en effectief geanalyseerd wordt, waardoor je organisatie de juiste strategische beslissingen kan nemen. Onze business analisten staan klaar om je te begeleiden op dit analytische traject. Vul het contactformulier in en ontdek hoe TADA je kan helpen bij het vertalen van je data naar bruikbare zakelijke inzichten. Samen zorgen we voor betrouwbare informatie en gefundeerde besluitvorming!

Neem contact op
Tada - TeamsBackground_03