Connectoren & Dashboards

Door onze voorgebouwde standaard connectoren en dashboards wordt het eenvoudig om met data aan de slag te gaan. Wij sluiten jouw systemen direct aan! Meer weten over onze standaarden?
Bekijk dienst

Huur een van onze data analisten in.

Heb je extra handjes nodig bij de bouw van jouw data-gedreven organisatie? Huur bij ons een deskundige data analist in met veel passie voor zijn werk. Meer weten over de mogelijkheden?
Bekijk dienst

Customer Journey Analytics

Hoe ervaart een klant jouw product of dienst? Met behulp van ‘Customer Journey Analytics’ maken we alle contactpunten inzichtelijk. Meer weten over betere Marketing, Sales & Service?
Bekijk dienst

Power BI Dashboards

Business Intelligence is tegenwoordig de nieuwe maatstaf voor een data gedreven organisatie. Wij zorgen ervoor dat afdelingen de juiste KPI’s en inzichten krijgen om zaken te kunnen monitoren en analyseren. Meer weten?
Bekijk dienst

Data Warehousing

Data warehousing combineert data uit verschillende bronsystemen en creëert een ‘single source of truth’ die de basis vormt voor organisatie-brede analyses en rapportages. Verzamel al je data op één centraal punt. Meer weten?
Bekijk dienst

Process Mining

Processen zitten overal en vormen de bouwstenen voor een goede bedrijfsvoering. Met ‘Process Mining’ maken we een proces inzichtelijk op basis van data. Meer weten over deze relatief nieuwe data science techniek?
Bekijk dienst