TADA wenst jullie een inspirerend 2023

Speel deze escape room game en zoek de verrassende schat!

We willen jullie namens alle medewerkers van TADA een uitdagende game aanbieden om samen met het team te spelen. In deze Escape Room Game zoek je naar patronen en probeer je de code te ontcijferen. Als dat lukt dan wacht er een verrassende schat. Dus even geen inspirerende data-oplossingen of toch wel? De alchemist, hoofdpersoon uit deze game, had als doel om gewone metalen in goud te veranderen. En data wordt gezien als het nieuwe goud. Data zelf is geen goud, maar je kunt er wel goud van maken zoals jullie weten.

Escape Room Game – Mysteries of Alchemy

Mysteries of alchemy is een escape room game die je thuis of kantoor kunt spelen. In dit spel zoek je naar verborgen aanwijzingen en puzzels in prachtig gecreëerde notities van een leerling van een alchemist. In de doos zitten diverse kaarten die uiteindelijk leiden tot de oplossing.

Op de website www.mysteriesofalchemy.com kun je de instructies vinden om te starten met het spel. Wij wensen jullie veel speelplezier en alvast een inspirerend en gezond 2023!! En o ja, laat ons ook even weten of jullie de schat hebben gevonden en binnen welke tijd.