Nu aan de slag met Google Analytics 4

Wij zorgen voor een eenvoudige instap in de wereld van data door en dashboards. We brengen structuur in jouw bedrijf door de data centraal én gestructureerd op te slaan en zorgen dat je iedere dag de nieuwste gegevens beschikbaar hebt.

Begin direct met het monitoren en analyseren van data uit Google Analytics 4 en stimuleer data gedrevenheid binnen jouw bedrijf. Bouw verder aan een slimmere organisatie en zorg dat je meegaat met de toekomst. Data zit in ons DNA!

Ben je al benieuwd naar de mogelijkheden? Wij laten je graag de mogelijkheden van data zien!

Vraag een demonstratie aan
Google Analyics 4 Banner

Wat zijn de mogelijkheden?

De mogelijkheden

Door onze standaard connector wordt het mogelijk om de data vanuit jouw Google Analytics 4 geautomatiseerd op te halen en te verversen. Hierdoor krijg je eenvoudig informatie beschikbaar die automatisch dagelijks ververst worden om data gedreven te werk te gaan.

De historische data staat centraal in een SQL-database waardoor je niet meer met allerlei Excel-bestanden aan de slag hoeft. Verder kunnen we ook andere databronnen toevoegen om zo een data warehouse te creëren. Hierdoor kun je data combineren en inzichten creëren vanuit meerdere systemen binnen één dashboard. Denk bijvoorbeeld aan data combineren uit Social Media, Ads, Google Analytics, e-commerce, CRM & servicesystemen.

Wij helpen je graag!

Wat moet je zelf doen?

De nieuwe mogelijkheden van Google Analytics 4 zijn onbeperkt. Je moet alleen zelf een aantal stappen zetten en om hier gebruik van te kunnen maken.

  1. Upgraden naar GA4 via het account
  2. Implementeer de nieuwe GA4-code
  3. Tag instellen met Google Tag Manager
  4. Events en conversies instellen

Dit zijn een aantal technische handelingen die vrij ingewikkeld lijken maar in de praktijk eenvoudig zijn uit te voeren. Alleen het instellen van de events moet nauwkeurig gebeuren en vraagt om de hulp van een expert.

Tadá, ons standaard dashboard

Heb je geen tijd om zelf een dashboard te bouwen? Je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden! Naast de data die we voor je klaar zetten met onze connectoren, kunnen we deze data ook direct aansluiten op ons voorgebouwde dashboard. Hierdoor kun jij direct de belangrijkste KPI’s én cijfers analyseren met jouw team.

Denk aan het meten van nieuwe gebruikers, sessies, paginaweergaven, events, scrollpercentages en nog veel meer!

We laten je natuurlijk graag in een demo zien wat je allemaal met dit dashboard kan.

Vraag een demonstratie aan
Standaard Dashboard
Verzamel automatisch iedere dag alle data van jouw Google Analytics 4!

Tadá, onze standaard connector voor jouw Google Analytics 4

Onze standaard connector zorgt ervoor dat alle data van jouw Google Analytics 4 eenvoudig kan worden ingeladen in jouw Business Intelligence tool (zoals Power BI of Tableau). Iedere dag verversen we automatisch de database met de nieuwste gegevens vanuit jouw Google Analytics 4.

De data komt terecht in gestructureerde tabellen in een SQL-database in de cloud die wij voor je beheren. Je kan hierop jouw Business Intelligence tool aansluiten en meteen aan de slag gaan met de data. We hebben ook een standaard Power BI dashboard voor je klaarliggen waarmee je meteen jouw Google Analytics 4 kunt analyseren.